Bestil tid

Tidsbestilling

Du kan bestille tid dagligt i telefontiden på telefon 4585 2022. Ved tidsbestilling til medicinsk abort kræves ingen henvisning fra egen læge.

Vær opmærksom på, at du ikke kan bestille tid til medicinsk abort, før du er i uge 5+0På den måde undgår vi, at du går forgæves og må ombookes til en anden dag. Du kan bruge vores udregner i højre side, hvis du er i tvivl om, hvor langt du er henne.

OBS: Praktisk info ved bestilling

Hav tålmodighed. Hvis det er første gang du benytter laegevejen.dk, skal du oprette dig i systemet - vi anbefaler at bruge NEM-ID, da det er lettest, og herefter vælge "Gynækolog Vittrup" til din klinik. Herefter kan du booke en tid hos vores dygtige jordemoder, Else, som med mange års erfaring kan hjælpe dig trygt igennem forløbet. Vi bestræber os på at have en tid til dig inden for et par dage, så du kan være helt rolig for, at vi nok skal nå at konsultere dig i tide. 

Hjælp til login på lægevejen

Afbud

Kontakt venligst klinikken i så god tid som muligt, hvis du er forhindret i at møde op. Du bedes melde afbud senest dagen før inden kl. 12. Det er vigtigt, da vi så har mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Udeblivelse fra aftalt tid uden rettidigt afbud koster 250,00 kr.